Ország-világ

2007.01.16. 15:19

B. Tóth László ajándéka Andrisnak

Szabó Andris 2006-ban a Médiabálon lépett fel először igazán nagyszámú közönség előtt. Andris a tőle megszokott közvetlenséggel beszélgetett előadása után a bál akkori vendégeivel, többek között az utána színpadra lépő lemezlovassal, B. Tóth Lászlóval.

A beszélgetés végén arra kérte az ismert zeneszerkesztőt, hogy szerezzen meg két olyan lemezt, amelyen számára fontos dalok vannak.

B. [namelink name="Tóth László"] már akkor csodálkozott Andris tájékozottságán és könnyűzenei ismeretein. A vak kisfiú ugyanis olyan bakelitkorongokat kért tőle, melyek limitált példányszámban találhatóak már csak meg bizonyos gyűjtőknél, és valóban a véletlennek köszönhetően volt belőlük két pluszpéldány B. [namelink name="Tóth László"] házi gyűjteményében.
Ezeket a lemezeket hozta el a lemezlovas az idei Médiabálra, ahol képletesen átnyújtotta őket Szabó Andrisnak, akinek nagyon szép jövőt jósol az alapján, amit eddig tőle és róla hallott.
A lemezeket újságunk juttatja el a kisfiúnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában