Ország-világ

2007.01.02. 15:19

Fogadalmak...

Szerencsére békés, boldog karácsonyunk volt. Erről szólnak az újságban a hírek. Kezdődik az új esztendő, mindenki ilyenkor fogadalmakat tesz. Szeretnék ehhez egy receptet ajánlani. Így szeretném múlatni a napjaimat!


Minden reggel mosollyal az arcomon ébredni, a napot hódolattal köszönteni, amiért ennyi lehetőséget tartogat. Tiszta fejjel nekilátni a munkámnak, még a kis dolgokban is szemem előtt tartani a végső célt, melyet magam elé tűztem, úgy találkozni férfiakkal és asszonyokkal, hogy mosoly van az ajkamon, s szeretet a szívemben, gyengédnek, kedvesnek lenni minden percben, oly fáradtsággal lehajtani a fejem, mely álomba ringat, s oly örömmel, melyet csakis a jól végzett munka okozhat. Ehhez kérjék a jó Isten segítségét, és akkor a sok rossz helyett áldás száll minden házra. Ezt kívánom az új esztendőben minden embernek és a Kisalföld dolgozóinak.
Mert ha egészség van, minden van. Ezt tartsák szem előtt. Több fohász és kevesebb panasz.
Szalai Imréné, Kapuvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában