Ország-világ

2007.01.18. 15:19

Fogyasztóvédelmi konferencia

Győr. &#132;Civil-közgondolkodási&#148; napra várják a fogyasztóvédelmi kérdések iránt érdeklődőket holnap délelőtt 10 órára a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal győri irodájának földszinti tanácstermébe (Árpád út 32.). A konferencia célja az önkormányza- <br > </br>tok és civilek szakmai kapcsolatának közigazgatási támogatása, a civil, főként fogyasztóvédelmi pályázatokban való részvétel elősegítése.  


Farsangi nemzeti bál

Győr. A „NE-felejcs” Polgári Egyesület február 3-án, szombaton este 6 órától farsangi nemzeti bált rendez a Gyertyafény étteremben (Ifjúság krt. 113.). Fővédnök [namelink name="Borkai Zsolt"] polgármester, díszvendég dr. Duray Miklós, a szlovákiai Magyar Koalíció pártjának ügyvezető alelnöke. Sztárvendégek: Máté Ottília énekművész, Benkóczy Zoltán és Kalocsai Zsuzsa, a Fővárosi Operettszínház művészei, közreműködik Stepper Tibor trombitaművész, Gosztola Tünde, valamint az Európa Koncert- és Szalonzenekar, illetve a csornai Pántlika néptáncegyüttes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában