Ország-világ

2007.01.26. 15:19

Galvanizáló- üzem épül Kapuváron

– Bízom az új pályázatunk sikerében – mondta Szalay Antal, az országban több helyen, így Kapuváron is működő Provertha Zrt. tulajdonosa. A szakminisztériumhoz még az elmúlt év májusában benyújtott pályázat eredményeképpen mintegy tizenegymillió eurós beruházással új galvanizáló- és egy modern forgácsolóüzemet hoznának létre Kapuváron.

T. A.


A létesítendő négy-ötezer négyzetméteres csarnok helyszínét már megvásárolták a jelenlegi üzem mellett az egykori vízműves telepen. A megépítendő csarnok létrehozásával a cég forgácsolókapacitást is létrehozna Kapuváron, melyben a legmodernebb technológiát használnák fel. E pályázat keretében sárvári üzemük bővítését is tervbe vették.
[namelink name="Szalay Antal"] kijelentette: a pályázat aláírása után szinte azonnal kezdődhet a beruházás, melynek folyományaként jelentősen bővülhetne a kapuvári alkalmazotti létszám. – Egyik munkatársam immár hónapok óta dolgozik a kapuvári projekten, melynek pénzügyi fedezete már a cég rendelkezésére áll – tette hozzá a tulajdonos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában