Ország-világ

2007.01.16. 15:19

Gyorshajtó döntötte ki a kerítést

Gyorshajtó döntött ki egy kerítést tegnap a Brennbergi úton. A Görbehalom felől autózók gyakran nem veszik figyelembe a város határában a sebességkorlátozást. A rendőrség sűrűbben ellenőriz itt a jövőben.

C. V.

Gyorshajtót fogott a Brennbergi út egyik kerítése tegnap. Az út családi házainak kertjeiben nem ritka látvány a betévedt autó, de az aszfaltot is üvegszilán-

kok borítják. – Havonta legalább egyszer történik baleset, legutóbb egyszerre kettő is volt – mondják az utca lakói, hozzátéve, sokuk kerítése bánta már mások száguldozását. – A kertem közepén állt meg az egyik autós – mutatja a letépett dróthálót Sallai Ká-

roly. – Szeretnénk, ha a rendőrök gyakrabban mérnék a környéken a sebességet, mert sokan a gyerekeiket sem merik kiengedni az utcára, félnek, hogy elgázolja őket egy gyorshajtó. Nemrégen a kanyarban a háznak csapódott egy jármű. Ekkor szalagkorlátot állítottak fel, de a balesetek továbbra is gyakoriak.
A Soproni Rendőrkapitányságon megtudtuk, lakossági kérelemre a jövőben gyakoribbá teszik a Brennbergi úton autózók sebesség-ellenőrzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában