Ország-világ

2007.01.15. 15:19

Képviselői fogadóórák

Győr. Dr. Ottófi Rudolf önkormányzati képviselő Sárás és Kisbácsa lakosait holnap délután öt órától a kisbácsai iskolában (Sövény utca 15.), Bácsa és az Ergényi-lakótelep lakosait pedig szerdán délután öt órától a bácsai művelődési házban (Heltai Jenő utca 8.) várja fogadóórájára, ahol választ kérhetnek lakóhelyükkel kapcsolatos kérdéseikre, az önkormányzati elképzelésekre.


Vers- és prózamondó

verseny diákoknak


Győr. Bálint-napi vers- és prózamondó versenyt rendez a Kovács Margit Általános Művelődési Központ. Szerelmes versek és prózák kategóriában 12–16 és 17–22 évesek, magyar népköltészet kategóriában 9–12 évesek nevezhetnek.
A jelentkezési lapokat február 7-ig kell eljuttatni az intézménybe. A verseny február 14-én délután két órakor kezdődik.

Baba-mama klub

Győr. Játszóházat szerveznek a második életévüket betöltött gyermekeknek és szüleiknek holnap délután 4 órától este 6 óráig az Erzsébet Ligeti Óvoda Tulipán csoportjában (Magyar u. 4.), ahová a sajátos nevelési igényű, mozgássérült kicsiket is várják.

Nyílt nap

leendő elsősöknek


Győr. A Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskola nyílt napra várja a leendő első osztályos gyerekek szüleit január 16-án 8–10 óráig. Az iskola pontos címe: Győr, Simor János püspök tere 16.

Vakok küldöttközgyűlése

Győr. Éves küldöttközgyűlésüket tartják a sorstársak ma délelőtt fél kilenckor a Herman utcai városi könyvtár klubhelyiségében. A vakok és gyengénlátók többek között tájékoztatást kapnak a soproni és a győri könyvtárak akadálymentesítéséről.

Bemutatóórák

Győr. A Jókai Mór Óvoda, Általános és Szakképző Iskola (Győr, Cuha u. 2.) szerdán délután fél 4-kor szeretettel várja a leendő elsősöket, valamint szülei-

ket, továbbá az érdeklődő óvó néniket az iskola bemutató foglalkozásaira.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában