Ország-világ

2007.01.19. 15:19

Maja: utálni fog a fél ország!

Berényi Miki újra nagy pácban van. Váratlanul felbukkant a Mátyás téren volt szeretője, Maja, aki állítja, gyermekének apja Miklós.

A Barátok közt rosszfiújának párja, Andi már azt is rosszul tűri, hogy volt felesége babát szül Mikinek, hát még, ha a szerető is előáll egy gyerekkel.

Miki, a Berényi klán feje hosszú évekig vágyott gyermekáldásra feleségével, Nórával, ám ez nem adatott meg nekik. Amikor elvált, váratlanul kiderült, exneje tőle terhes, most pedig felbukkant korábbi szeretője, azt állítva, az ő gyerekét, a kis Miklóst tolja a kocsiban.

Miki tehát egyszerre két újszülött apukája lehet, amennyiben a szőkeség igazat mond.

Vajon mindkét babának Berényi az apja? Nyári Szilvia annak ellenére hálásnak tartja Maja karakterét, hogy az egész ország szívből gyűlöli.

- Egy színésznek a negatív karakter a legnagyobb kihívás. Épp ezért nagyon szívesen mondtam igent, amikor visszahívtak a sorozatba - mondja a színésznő.

- Borzalamas, ha egy nő azt hiszi, gyerekkel visszahódíthatja partnerét. Igaz, ami igaz, most sem fognak a nézők jobban szívelni, mint korábban, sőt. De nem bánom!

Maját korábban a Végzetes vonzerő című filmben a Glenn Close által alakított figurához hasonlították. Nem véletlenül: régebben betört Mikiékhez, szétszabdalta a ruháit, míg Close ugyanígy tett, és megfőzte szerelme háziállatát.

Ha bebizonyosodik, hogy Mikié a gyerek, a Berényi klán feje nagy bajban lesz. Kedvese, Andrea már azt is nagyon nehezen viseli, hogy párja exfelesége babával ajándékozza meg Mikit. Kapcsolatuk egészen biztosan nem bírná ki, ha kiderülne, újabb gyerek van a láthatáron.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában