Ország-világ

2007.01.05. 15:19

Márciusra kész a rendőrségi épület

Hajrájába érkezett az elmúlt évben megkezdett új, kapuvári rendőrkapitányság építése. Mint Halász Tibor főépítésvezetőtől megtudtuk, a kivitelező tudja tartani az eredeti, március végi átadási határidőt. Ugyanakkor az épület pontos rendeltetése még függőben van.

T. A.

A szakemberek jelenleg a külső homlokzat befejezésén dolgoznak, a továbbiakban a belső festést és burkolást végzik. Ezek után érkezhetnek a szerelvényezők, végül utoljára a külső térburkolatot teszik le. Halász Tibor úgy véli, a befejezést a rossz idő sem hátráltatja. Az épület tehát márciusra elkészül, de hogy mi lesz a pontos rendeltetése, az egyelőre még bizonytalan a rendőrség átszervezése miatt.
Érdeklődésünkre Gorgosilits Fábián ezredes, megbízott megyei főkapitány kijelentette: a rendőrség regionális szervezeti felépítése jelenleg folyamatban van, s ezen belül a kapuvári szervezeti felépítésről még semmi biztosat nem lehet tudni. Hozzátette: az új kapitányságot biztosan átadják és a kapuvári kollégái átköltöznek az új épületbe. – Ez utóbbit a kapuváriakkal együtt magam is nagyon várom – mondta Gorgosilits ezredes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában