Ország-világ

2007.01.10. 15:19

Maskarabál tizedszer

Január 20-án este 7 órától a Nők a Városért Egyesület a szórakozni vágyókat jubileumi maskarabálba várja a Kühne-étterembe. A program egyelőre meglepetés, de annyit megtudtunk, hogy a talpalávalót a győri Loyd Egylet szolgáltatja. A belépőkből begyűlt összeget jótékony célokra fordítják.

A Nők a Városért Egyesület Mosonmagyaróváron elsőként alakult azzal a céllal, hogy a rászoruló gyermekeket, családokat, sérülteket rendezvényeivel, támogatásaival segítse. Évtizedes tevékenységük során felkarolták a Napos Ház tagjait, támogatták a városi kórház nőgyógyászati és gyerekosztályát, a koraszülöttmentő szolgálatot. Megszervezték a fogyatékosok napját, gyerekeket kirándultatnak, együtt töltik velük az ünnepeket. Karácsonykor a családok és a gyerekek átmeneti otthona lakóinak kedveskedtek játékokkal, gyümölcsökkel, élelmiszerekkel. Mint elárulták, örülnek, ha másokon segíthetnek. A civil szervezet tagjai a közösségi munka során mára igazi barátokká váltak, örömet jelent számukra, ha minden hónap első hétfőjén találkozhatnak a művelődési házban, melytől maximális támogatást kapnak tevékenységükhöz.
Január 20-án este 7 órától a Nők a Városért Egyesület a szórakozni vágyókat jubileumi maskarabálba várja a Kühne-étterembe. Március 3-án pedig a december 9-én elmaradt „Főzőkanáltól az estélyi ruháig! Nótaszótól a szív küldiig!” rendezvényükön nótaszó mellett mesterszakácsok avatják be az érdeklődőket a főzési praktikákba, beszélgethetnek lapunk Bizalmasan rovatának vezetőjével, Szabó Csillával, továbbá öltözködési, hajgyógyászati, kozmetikai tanácsokat is kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában