Ország-világ

2007.01.05. 15:19

Megtalálták Prikkelék autóját

Megtalálták a december 29-én Mezőszilasról eltűnt Prikkel házaspár teljesen kiégett Mercedes autóját, s annak utasterében vélhetően emberi csontokra bukkantak; az ügyben újabb két férfit fogtak el – közölte csütörtök este a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a nyomozás során beszerzett információk alapján találták meg a megye délnyugati részén, egy közelebbről meg nem nevezett helyen a házaspár eltűnt Mercedesét. A rendőrség szakértők bevonásával megkezdte a helyszíni szemlét. A házaspár eltűnésével kapcsolatban csütörtök este Székesfehérvár területén újabb két férfit fogtak el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, együttműködve a Bűnügyi Ellátó Igazgatóság beosztottjaival. Mindkét férfit emberölés bűntettével gyanúsítják.
Azt, hogy a kiégett gépkocsiban esetleg az eltűnt házaspár csontmaradványaira bukkantak-e, nagyon alapos szakértői vizsgálat tisztázhatja majd. Az üggyel kapcsolatos további információkkal a nyomozás érdekében nem szolgáltak.
Csütörtökön egyébként a házaspár eltűnésével összefüggésbe hozható újabb gyanúsítottat helyezett a nyomozási bíró előzetes letartóztatásba. Az ügyben ketten előzetes letartóztatásban, ketten pedig bűnügyi őrizetben vannak, s intézkednek a Székesfehérváron elfogott két újabb gyanúsított bűnügyi őrizetbe vételéről is.
A Fejér megyei rendőrfőkapitány csütörtök este visszavonta az eltűnt házaspár felkutatása és feltalálása, valamint valamennyi elkövető kézre kerítése, felelősségre vonása érdekében szerdán kitűzött kétmillió forintos nyomravezetői díjat.
A 43 éves Prikkel Tamás és hasonló korú felesége december 29. óta nem adott életjelt magáról. Tartózkodási helyük ismeretlen volt. Utoljára az említett napon, este fél hétkor látták őket közlekedni a JZB 073 forgalmi rendszámú, középszürke színű, Mercedes ML 320 CDI típusú autójukkal. (mti)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában