Ország-világ

2007.01.12. 15:19

Mozaik

Futballtornák. Dávid-Bau-kupa néven rendeztek serdülő labdarúgótornát a győrújbaráti sportcsarnokban. A győzelmet a Gy. Dózsa csapata szerezte meg a Koroncó és a Bajcs előtt. A legjobb kapus Bartalos Bálint (Bajcs), a legjobb mezőnyjátékos Tilai Ákos (Gy. Dózsa), a gólkirály Ősz Antal (Gy. Dózsa) lett. Az ifjúságiaknál a Baráti Beton-kupát a házigazda együttes hódította el a Nyúl és a Töltéstava előtt. A legjobb kapus Szalai György (Nyúl), a legjobb mezőnyjátékos Horváth Zsolt (Pér), a gólkirály Váczi Ádám (Győrújbarát) lett. Ma reggel 8 órától tíz csapat részvételével szintén a győrújbaráti sportcsarnok ad otthont a West Hungária Bau-kupának.


Teremfoci. Kisrába teremlabdarúgó-tornát rendez a beledi sportegyesület és a kapuvári kispályás versenybizottság február 3-án a beledi sportcsarnokban. A tornára elsősorban megyei III. és IV. osztályú, a Kapuvári csoportban futballozó csapatok jelentkezését várják levélben. Jelentkezni Jakab Zoltánnál (9343 Beled, Jókai u. 30.) és Biczó Kálmánnál (9330 Kapuvár, Fő tér 1.) lehet.
Old Boys-kupa. Február 3-án az ikrényi sportcsarnokban rendeznek öregfiúk-labdarúgótornát. A rendezvényen csak 35 évnél idősebb játékosok lehetnek tagjai az együtteseknek. A 16 csapatos Old Boys-kupára nevezni a 30/969-8297-es telefonszámon január 28-ig lehet.
Szellemi vetélkedő. A megyei labdarúgó-szövetség a fegyelmi és játékvezetői bizottsággal közösen vetélkedőt rendez megyei futballcsapatok részére a labdarúgás szabályainak ismereteiből. A vetélkedő február 10-én 10 órakor lesz a szövetség székházában (Győr, Batthyány tér 2.). Érdeklődni és jelentkezni ugyanitt lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában