Ország-világ

2007.01.21. 15:19

Régi-új elnök az MSZP élén

Az MSZP megyei szövetségének küldöttgyűlése szombaton dr. Molnár Csabát újabb két évre elnökévé választotta – jelentették be az eseményt követően a párt győri székházában.

Cs. E.

Az újonnan kialakított elnökhelyettesi posztra a soproni [namelink name="Kránitz László"]t, alelnökökké Stinner Sándort és [namelink name="Papp József"]et választották, az etikai bizottság elnöke Heller László, a pénzügyié Kiss Zoltán lett.
A régi-új elnök, [namelink name="Molnár Csaba"] megválasztása után elmondta, a küldöttgyűlés egyhangúlag elfogadta a korábbi elnökség beszámolóját. Hangsúlyozta, örömmel tölti el, és eddigi munkája elismeréseként értékeli, hogy ismételt elnöki megbízatását ellenszavazat nélkül kapta. A megyei szövetség legfontosabb feladataként a pártépítést jelölte meg. Bejelentette: a februári országos tisztújító kongresszusra Győr-Moson-Sopron megye MSZP-s szervezetei a párt országos elnöki posztjára egyedül Gyurcsány Ferencet javasolják.
A megyei szövetség küldöttgyűlésén részt vett Vadai Ágnes, az országos elnökség tagja bejelentette: az MSZP februári kongresszusa a következő két év politikájával foglalkozik. Mint mondta, igyekeznek az ellenzékkel is párbeszédet folytatni. [namelink name="Kránitz László"] ehhez csatlakozva megjegyezte, hogy a „megrendült bizalom helyreállítása érdekében egyfajta hangos gondolkodást” kíván kezdeményezni a megyei önkormányzat vezetőivel. Az elnökhelyettes az alapszervezetek következő, legfőbb feladatát ugyanakkor a párt „versenyképes állapotba hozásában” látja a 2009-es európai parlamenti választásokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában