Ország-világ

2007.01.24. 15:19

Regionális lett a hivatal

A kormány rendelete alapján január 1-jén létrejött a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal a Győr-Moson-Sopron Megyei, a Vas Megyei és a Zala Megyei Közigazgatási Hivatal jogutódaként. A területi szinten működő Nyugat-dunántúli Területi Főépítészi Iroda jogutóda is ez a hivatal lett, az állami főépítész vezetése alatt álló Állami Főépítészi Iroda a közigazgatási hivatal önálló osztályaként működik, a régióra kiterjedő illetékességgel – tájékoztatta lapunkat dr. Németh Éva, a regionális közigazgatási hivatal vezetői feladatainak ellátásával megbízott hivatalvezető-helyettes.


A változással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók a következők. A hivatal új elnevezése: Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal. Székhelye: Győr. Címe: 9021 Győr, Árpád út 32. Levelezési címe: 9002 Győr, Pf. 415. Számlaszáma: 10033001-01450886. A közigazgatási hivatal szakigazgatási szerveinek elnevezése: Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége, Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatala. Székhelyük, címük és levelezési címük a közigazgatási hivataléval megegyező. A közigazgatási hivatal keretében működő állami főépítész elnevezése: Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Állami Főépítész. Címe: 9022 Győr, Vörösmarty u. 10. Levelezési címe: 9022 Győr, Vörösmarty u. 10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában