Ország-világ

2007.01.17. 15:19

Sportcsillagok gálája a győri zsinagógában

<p><b>Sportgála </b><br><br>A Városi Mqvészeti Múzeumban tartotta soros ülését a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyqjtő Alapítvány kuratóriuma. Ezúttal 2006 győri sportcsillagaira történő voksolás és a hagyományos &#132;Az év sportolója Győrött&#148; díjkiosztó gálaest szerepelt a civil szervezet tanácskozásának napirendjén.


Az alapítvány létrehozója, Pálfalvi Gábor lapunknak elmondta, a grémium tagjai döntöttek a gálaest időpontjáról és helyéről. Így február 9-én, pénteken 18 órakor a győri zsinagógában ünnepelik majd Győr város legjobb sportolóit. Ezúttal is az év női és férfi sportolóit, az év csapatát és edzőjét, valamint az év felfedezettjét köszöntik, de átadják a Hallgatók Vándordíját, melyet a helyi BMC Rádió hallgatóinak szavazatai alapján ítélnek oda az arra érdemes sportolónak. Végül a gálaest fénypontja lesz most is a Győr Sportjáért Életmqdíj átadása.
A győri sportcsillagok tiszteletére rendezett gálaest programját egyelőre hétpecsétes titokként kezelik. A főszervező csupán annyit árult el, a zsinagóga hangulatához illő, színvonalas mqsorral igyekeznek kedveskedni a város legjobb sportolóinak és a vendégeknek.
A gála megnyitóbeszédét [namelink name="Borkai Zsolt"], Győr polgármestere mondja, aki a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyqjtő Alapítvány alapító tagja volt, s egyben most leköszönő elnöke. A gálaest zártkörq, oda csak belépővel juthatnak be a sportolók és a meghívott vendégek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában