Ország-világ

2007.01.18. 15:19

Térítésmentes érettségi-előkészítő hétvége

Térítésmentes érettségi vizsgára előkészítő hétvégét tartanak a Felvételi Információs Szolgálat szervezésében január 20–21-én a fővárosban, míg január 27-én nyilvános próbaérettségi napon tehetik próbára a diákok a tudásukat.


A térítésmentes előkészítőn a diákok tantárgyanként 4 órás érettségi feladatsoron keresztül ismerhetik meg az érettségi típusfeladatait és a javítótanárok által elvárt megoldási meneteket. Az előkészítő órákat a középiskolai tankönyvek szerzői, a Kétszintű Érettségi Akadémia államilag elismert képzéseinek vezetőtanárai és szakmai lektorai tartják.
Az ezt követő próbaérettségi vizsganapon a diákok a valóságos vizsgának megfelelő körülmények között mérettetnek meg. Így a kijavított, kiértékelt feladatsorokon keresztül minden résztvevő visszajelzést kaphat arról, hogy a felkészülés során mire kell még hangsúlyt fektetnie, amely egyúttal támpontul szolgál az érettségi szintjének kiválasztásában is.
A januári rendezvények célja, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak a leghatékonyabb felkészülési módszerek, és mindenki eldönthesse, emelt vagy középszintű érettségit érdemes-e választania. A térítésmentes vizsga-előkészítő hétvégéről és a próbaérettségi vizsganapról bővebb információ a www.fisz.hu oldalon található.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában