Ország-világ

2007.01.25. 15:19

Torna után túra

A hétvégi debreceni teremlabdarúgó-torna másnapján utazik kéthetes törökországi edzőtáborba az FC Sopron.

botár lászló

labdarúgás

Csertői Aurél, a gárda szakvezetője elmondta: a próbajátékon lévő labdarúgók is a csapattal utaznak Antalyába. A két román fiú, Laurentiu Rus és Alexandru Dragomir biztos, hogy tagja lesz az utazó keretnek, a ghánai kapus, William Amamoo viszont még a vízumát intézi előző állomáshelyén, Romániában. Az Antalyába utazó kerethez a tervek szerint az angliai próbajátékról a hétvégén visszatérő Birtalan Botond is csatlakozik. Csertői hozzátette: új labdarúgó érkezése egyelőre nem várható.
A soproniak edzője érdeklődésünkre elárulta: Cristian Cigan, Demjén Gábor és Feczesin Róbert, miután lejátszották a debreceni teremtorna döntőjét, csak később csatlakoznak a Törökországban táborozókhoz. Ők február 3-án indulnak, de nem Törökországba, hanem olasz földre, ahol egy igen nagyszabású nemzetközi juniortornán futballoznak. Hogy mikor utaznak majd az FC Sopron edzőtáborába és csatlakoznak a gárdához, az attól függ, hogy szerepelnek az olaszországi tornán.
Információink szerint a soproniak három fiatal futballistája a klub többségi tulajdonosának másik csapatát, a Salonta gárdáját erősíti ezen a mérkőzéssorozaton, amelyen európai sztárcsapatok juniorjai vesznek részt. Szereplésükben vélhetően üzleti szempontok is szerepet játszanak, tehát amellett, hogy játékban maradnak, esetleges jó teljesítményükre a tornán részt vevő európai élklubok is felfigyelhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában