Ország-világ

2007.02.17. 15:19

Előkerült Borkai Zsolt ellopott táskája

Gyárvárosban, egy bolt tetején hevert Borkai Zsolt november 1-jén ellopott táskája, amit a győri polgármester irodájából vitt magával az ismeretlen tolvaj egy nagy értékű hordozható számítógéppel, notebookkal együtt (Besurranó lopta meg a polgármestert – Kisalföld, 2006. november 2.).

T. Gy.


A városháza szóvivője, [namelink name="Bakács László"] a Kisalföld kérdésére válaszolva elmondta, egy anya és fia nézegettek erkélyükről, amikor észrevették, hogy a közeli élelmiszerbolt tetején hever egy táska. A fiú röviddel ezután felmászott a táskáért, amiben benne voltak [namelink name="Borkai Zsolt"] iratai, a szolgálati Audi, valamint a polgármester lakásának kulcsai s a pénztárcája, amiben nagyobb címletű pénz már nem volt. Hiányzott kézi számítógépe – PDA-ja – is. Az anya és fia bevitte a táskát a rendőrségre, majd a polgármesternél is jártak.
[namelink name="Bakács László"] elmondta, hogy a nyomozás tovább folyik, hiszen a nagy értékű notebook és a PDA nem került elő, csak azok a tárgyak, amik nem jelentettek értéket a tolvajnak, vagy a lebukását segítették volna elő. A megtalált kulcsok és személyes iratok helyett azonban [namelink name="Borkai Zsolt"] polgármester november óta csináltatott újat, így azok már hiába kerültek elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában