Ország-világ

2007.02.14. 15:19

Párkeresők bálja

A „Keresd a párod!” bál tombolabevételét a tavalyihoz hasonlóan ez évben is a győri Szent Cirill és Method Alapítvány anya- és csecsemőotthona javára ajánlják fel a szervezők. A bálra olyan hölgyeket és urakat várnak, akiknek kevés lehetőségük van a partnerkeresésre.

Sikere volt tavaly a hagyományteremtő szándékkal a győri Révész étteremben megtartott „Keresd a párod!” elnevezésű bálnak, amit a szervezők a nagy érdeklődésre tekintettel február 23-án is megrendeznek. A bál vendégeit színes programokkal, vidám, „ismerkedő játékokkal” segítik a rendezők, hogy minél több lehetséges jövőbeli partnerrel ismerkedjenek meg. – A tavalyi bálunk tombolabevételét a Szent Cirill és Method Alapítvány győri, Kossuth utcai anya- és gyermekotthonának ajánlottuk fel. A pénzt játékokra és fenntartási költségekre fordították. Ez évben is ők azok, akiket támogatunk – mondta el Dudits Gábor.
A bálra a Révész étteremben, illetve a 96/320-667-es telefonon lehet belépőt rendelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában