Ország-világ

2007.03.21. 15:19

elnöki reakció

<p><b>Labdarúgás </b><br><br>Jókora vihart kavart Éliás Géza, a Hegyeshalom edzője hétvégi nyilatkozata, amelyet a Koroncó elleni megyei első osztályú mérkőzést követően tett. A szakvezető ugyan másnap elnézést kért, de részben fenn is tartotta véleményét (Éliás Géza elnézést és egyenlő elbírálást kér &#150; 2007. március 21., 23. o.).

Munkatársunktól


Erre reagált Dubraviczky Attila, a megyei szövetség játékvezetői bizottságának elnöke: „A megyében dolgozó valamennyi játékvezető nevében szeretném leszögezni, lakhe- lyüktől függetlenül mindannyian tudásuk legjavát igyekeznek nyújtani a mérkőzéseken. Egyikük sem aszerint hozza meg ítéleteit, hogy éppen melyik csapat játszik. Ami a támadási felületet illeti, éppen a csapatok kérték azt, hogy a kisebb költségek miatt ne a távolabbi körzetekből küldjük a játékvezetőket. Ráadásul az ominózus Hegyeshalom–Koroncó meccsen az ellenőr mosonmagyaróvári volt.”
Dubraviczky Attila még hozzátette: az ellenőri jelentésbe bekerült, hogy a vendégcsapat kispadjáról szidták a játékvezetőt. Ezt az első számú asszisztensnek, Bozsaki Csabának hallania kellett. Mivel ezt nem jelezte a játékvezetőnek, négy hétig nem kap feladatot.
A jb hivatalos állásfoglalását levélben is eljuttatják a Hegyeshalom csapatához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában