Ország-világ

2007.03.17. 15:19

Irodákból vendégszobák

Folytatás az 1. oldalról.

Gosztonyi


– A javaslat arról szólt, hogy vendégszobák kialakításával hasznosítsuk a meglévő, az ügyfélforgalomtól eleve elkülönülő, de üresen álló s állagában egyre csak romló épületrészt – folytatta Istántsuly Dezső igazgató. – A négy vendégszoba építészeti költsége megközelítette a 7,5 millió forintot, mely összeg tartalmazza az épület teljes utcafrontján elhelyezkedő ablakok cseréjét is. Megjegyzendő, hogy a vendégszobák kialakításánál az egészségbiztosítási pénztár dolgozói nem csekély mértékq társadalmi munkát is végeztek.
– A vendégszobák kialakítását mqködési költségből finanszíroztuk, így semmiképpen sem fordulhat elő az, hogy bármely egészségügyi ellátásra kevesebb összeg jutna. A vendégszobák ugyanakkor nemcsak térítésköteles üdülési lehetőséget jelentenek, hanem más hasznos célt is szolgálnak – fogalmazott az igazgató. – Az egészségbiztosító feladatkörénél fogva ellenőrzéseket végez mind országos, mind pedig megyei szinten. Ezen alkalmakkor a dolgozók nem a nyilvánvalóan sokkal drágább szállodai elhelyezést veszik igénybe, hanem a rendelkezésre álló vendégszobákat. Ez útiköltség-megtakarítással is jár – utalt a vendégszobák hozadékára Istántsuly Dezső igazgató, aki a titoktartási kötelezettség vonatkozásában elmondta: ez minden pályázat részét képezi, azaz a pályázó harmadik személynek nem adhatja át azokat az adatokat, amelyeket a jelentkezés érdekében a rendelkezésére bocsátanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában