Ország-világ

2007.03.25. 16:19

Kapuvár

<p><b>4 (1) Sümeg 0 (0) </b><br><br>Kapuvár, 250 néző. V.: Borbás.


Kleizer – Bencsics, Áder, Szqcs, Hegyi, Tóth B., Markó (Horváth A.), Böcskör, Füsi, Licskai (Zsirai), Végh (Mak). Edző: Böcskör György.
Kópicz – Keveházi, Bagó, Kutasi, Dencs, Nemes (Takács), Bódai (Kovács D.), Horváth E., Renczes (Hogyor), Zsebe, Kovács P. Edző: Páli Attila.
Gsz.: Végh (2), Tóth B., Böcskör.
Álmosan kezdett a hazai csapat, a Sümeg két helyzetet is kidolgozott az első negyedórában, de ki is hagyta azokat. Aztán a Kapuvár fokozatosan magához ragadta a kezdeményezést és a vezetést meg is szerezte a 34. percben. Markó buktatásáért megítélt szabadrúgást Tóth B. 19 méterről, középről csavarta kapura és a labda a bal kapufáról vágódott a hálóba. 1–0. A 61. percben Böcskör megállíthatatlanul indult el a bal oldalon, a 16-os előtt pontosan tálalt a jobbösszekötő helyén érkező Végh elé, aki a kimozduló kapus mellett 14 méterről a hosszú alsó sarokba lőtt. 2–0. A 64. percben Füsi középre tett labdája pattogott ide-oda a 16-oson belül, amíg Véghez nem került, aki az előző gólját lemásolva a 16-os sarkáról a jobb sarokba lőtt. 3–0. A 72. percben Végh remek ütemben ugratta ki a középen kilépő Böcskört, aki 16 méterről gyönyörqen pörgetett a kivetődő Kópicz felett a hálóba. 4–0.
A kiegyenlítettebb első félidő után a második játékrészben a támadásban kiemelkedőt nyújtó Böcskör és Végh vezérletével a hazaiak felőrölték az ellenfelet. A hitehagyottá váló vendégcsapat ellen ilyen arányban is megérdemelten győzött a Kapuvár.
Jók: Végh, Böcskör, Tóth, Bencsics, Szqcs, ill. Kutasi, Renczes.
Böcskör György: – Kiváló játékvezetés mellett taktikus játékkal a győzelem nagyobb arányú is lehetett volna.
Páli Attila: – A játékvezetőknek gratulálok, dolgozunk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában