Ország-világ

2007.03.13. 15:19

Pironkodik a család Dorina meztelenkedése miatt

Galambos Dorina húgával, Adriánával érkezett a Schöpf-Merei Ágost kórházba. Beoltatták magukat méhnyakrák elleni oltással, ugyanis néhány éve édesanyjuk ebbe a betegségbe halt bele.

Galambos Dorina húgával, Adriánával érkezett a Schöpf-Merei Ágost kórházba. Beoltatták magukat méhnyakrák elleni oltással, ugyanis néhány éve édesanyjuk ebbe a betegségbe halt bele.

Adriána visszafogott, szolíd lány, aki nem mindig ért egyet nővére viselkedésével. Ám a jó ügy érdekében most ő is kamerák elé állt.

Dorina és húga remegve érkezett a Schöpf-Merei Ágost kórház és Anyavédelmi Központba. A lányok védőoltásra jelentkeztek, amellyel megelőzhető a méhnyakrák. Rettenetesen féltek az oltástól, de a halálos kórtól még jobban.

– Öt évvel ezelőtt az édesanyám méhnyakrákban halt meg. Ráadásul a nagymamám is rákban halt meg, ezért nekünk különösen oda kell figyelnünk arra, hogy rendszeresen járjunk ellenőrzésre, az oltással pedig sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Szeretnénk példát mutatni, mert a mai csajok hajlamosak elhanyagolni a nőgyógyászati vizsgálatokat – mondta Dorina, akinek húga, Adriána duplán izgult, ugyanis nem szereti a nyilvánosságot.

– Mindketten félünk a szuritól, általában el szoktunk ájulni – kezdte Adriána.

– Ráadásul én nem vagyok szereplős típus, itt pedig rengeteg fotós van. Bár én is szeretek énekelni, és gondoltam rá, hogy komolyan foglalkozzam zenével, de nem tudnám elviselni azt, ami Dorináékat körülveszi. Sokkal visszafogottabb lány vagyok nála. Ő is szolídabb volt mielőtt ismert lett. Nem ivott, nem dohányzott.

Sokszor nem tetszik ahogy viselkedik, de szerintem azért csinálja, mert nehezen viseli, hogy sokan nem szeretik. Mindent megbeszélünk, így a Playboy fotózásról is elmondtam a véleményem: nem örülök neki. Sok kellemetlensége volt belőle a nagymamámnak és apukámnak is – ecsetelte Adriána, aki Általános Vállalkozói Fôiskolára jár, könyvelést tanul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában