Ország-világ

2007.03.25. 16:19

Répcelak

<p><b>1 (1) SVSE-GySEV 2 (0) </b><br><br>Répcelak, 200 néző. V.: Vidéki.


Horváth – Kiss, Szabó, Tompos, Szandi, Németh, Süle, Mészáros, Varga, Bíró (Legáth), Poknecz. Edző: Varga József.
Rabóczki – Pinezits, Katona S., Horváth, Párkányi, Varga A., Lendvai, Homor (Németh), Legoza (Somogyi), Varga B., Varga D. Játékos-edző: Lendvai Miklós.
Gsz.: Bíró, ill. Varga D., Katona S.
A 3. percben Varga B. éles szögből leadott lövését bravúrral védte a hazai kapus. A 30. percben Poknecz ballábas kellemetlen labdáját Rabóczki hárította. A 44. percben Süle mintaszerq jobb oldali beadását a lendületből érkező Bíró a bal felső sarokba fejelte. 1–0. A 61. percben a 16-os sarkáról Varga D. végzett el szabadrúgást. Élesen belőtt labdája a hosszú sarokban kötött ki. 1–1. A 67. percben szöglethez jutott a vendégcsapat, Varga D. remekül csavart a kapu elé és a hosszú oldalon Katona a léc alá fejelt. 1–2.
A második félidő alapján a vendégcsapat megérdemelten szerezte meg a három pontot.
Jók: Tompos, Mészáros, Süle, Bíró, ill. Párkányi, Katona S., Varga A., Varga D.
Varga József: – Igazságtalannak érzem a végeredményt, ilyen szintq játékosok ellen is csapatom rászolgált volna a döntetlenre.
Lendvai Miklós: – Ha játékosaim ugyanazzal a hittel és akarattal lépnek a pályára, mint én, nagyon sok szép sikerben lesz még részünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában