Ország-világ

2007.05.09. 16:19

Bosszúsági index

A német férfiak 71 százaléka a falra mászik attól, hogy – legalábbis szerintük – a nők nagy része nem tud eligazodni egy térképen.

A reprezentatív felmérés során a legbosszantóbb női kérdések listáján a második helyen (63 százalék) a „Nem találsz kövérnek?" szerepelt, a harmadik legbosszantóbb dolog (57 százalék) a végtelenbe nyúló vásárlás volt. A férfiak 41 százalékának attól megy fel a pumpája, ha a nők apróságokból (nem a helyére tett zokni) ügyet csinálnak. Majdnem ennyit (39 százalék) az idegesít, amikor mindenkori párja a teli ruhásszekrény előtt állva arról panaszkodik, hogy nem tud mit felvenni.

A teremtés minden negyedik „koronája" amiatt bosszankodik, hogy bár egy női kézitáskában ezeregy holmi, kellék van, a lakáskulcs az istennek sem tud előkerülni belőle. 28 százalékos „bosszúsági indexe" van annak, ha a nők még kenyérvásárláshoz is kisminkelik magukat, végül: a férfiak 35 százalékát kifejezetten dühíti, hogy párjuk a barátnőinek sokkal több dolgot mesél el, mint nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában