Ország-világ

2007.06.20. 16:19

Élet-jel - a Női Szakasz ajánlásával

Auxner Bea hatgyermekes győrújbaráti édesanya, képzett dúla és bába tizedmagával alapította meg az Élet-jel Egyesületet. Fő célkitűzéseik között szerepel a várandós és szoptatós kismamák, kisgyermekes anyukák felkarolása...

Auxner Bea hatgyermekes győrújbaráti édesanya, képzett dúla és bába tizedmagával alapította meg az Élet-jel Egyesületet. Fő célkitűzéseik között szerepel a várandós és szoptatós kismamák, kisgyermekes anyukák felkarolása, olyan programok, előadások szervezése számukra, ahol találkozhatnak, egymástól tanulhatnak, új ismereteket szerezhetnek, egyszersmind válaszokat találhatnak a női lét fontos szakaszainak kérdéseire.

Auxner Beát a Kisalföld Női Szakasza az egyesület ma kezdődő előadás-sorozatának első rendezvényéről kérdezte, amelynek címe: Szülni és születni ma és holnap. Nos, az előadást mindenkinek ajánljuk, aki családot tervez, vagy már épp várja a babát.

Auxner BeaBea szerint az lenne a legjobb, ha minden édesanya úgy, akkor és ott szülhetne, ahogy lelkiállapota kívánja s a teste diktálja, s azokkal a segítőkkel, akikre ő szeretne támaszkodni a legnehezebb, egyszersmind legcsodálatosabb pillanatokban.

Az érdeklődők hallhatnak azokról az alternatív szülési technikákról, amelyek már több hazai kórházban várják az őket. A rendezvény helye az egyesület háza Győrújbaráton, a Fő u. 40/1. alatt (volt Feller építőanyag-telep). További előadások: június  25.: Várandósjóga, június  27.: Asztrológia és gyermekvárás.

A programok 17 órakor kezdődnek. Érdeklődni a 20/428-6747-es telefonszámon lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában