Ország-világ

2007.06.14. 16:19

Hazajött esküdni a tudósító

Bár évek óta Miskolcon él, hazatért Győrbe a Tények észak-magyarországi tudósítója, Csizmadia Viktória, hogy itt mondja ki az igent választottjának, Vitális Lászlónak.

Bár évek óta Miskolcon él, hazatért Győrbe a Tények észak-magyarországi tudósítója, Csizmadia Viktória, hogy itt mondja ki az igent választottjának, Vitális Lászlónak. Kisebbfajta csoda, hogy a Bárdos András csapatában dolgozó riporternek volt ideje az esküvőre és a törökországi nászútra, hiszen Viki három megye történéseiről tudósít s napi 24 órás készenlétben áll.

A galambröptetéssel és virágsziromesővel színesített esküvőn talán a legszebb ajándékot Viki festőművész édesapjától, Csizmadia Istvántól kapta az ifjú pár: a meglepetésfestményen, amelyet a szertartás utáni fogadáson pillantottak meg először, a bazilika és egy ózdi toronyépület – onnan származik a vőlegény – áll egymással szemben, köztük két szál összefonódó kálából rajzolódik ki a fiatalok portréja. Úgy tűnik, lassan hagyománnyá válik, hogy a riporter életének legfontosabb állomásait édesapja egy-egy festménye fémjelzi: diplomájával együtt egy középkori győri utcarészletet ábrázoló festményt vehetett át, amikor pedig párjával beköltöztek közös otthonukba, szintén egy képet kapott ajándékba, hogy a Püspökvár látványa mindig emlékeztesse szülővárosára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában