Ország-világ

2007.06.27. 16:19

Megkérdeztük rábaközi olvasóinkat Egyetért a több-biztosítós modellel?

Boros János


cipészmester
– Igen, egyetértek a változással, mert legalább lehet választani. A mostani helyzet az, hogy tetszik, nem tetszik, nincs más. Igaz, engem már nem nagyon érint a dolog, mert nemsokára nyugdíjas leszek.
Kiss-György Imréné
vállalkozó
– Jelenleg nem tudom eldönteni azt, hogy a több-biztosítós modell jó vagy sem. Nincs semmilyen információm a modellel kapcsolatban és úgy látom, az esetlegesen érdekelt biztosítók sem tudják teljesen, hogy milyennek is képzelik el a rendszert.
Kocsis Andrásné
fodrász
– Negyven évig fizettem a hozzájárulást ahhoz a rendszerhez, amit mqködtet az állam. Úgy gondolom, most már megérdemlem azt, hogy ebből – ellátás formájában – vissza is kapjak valamit. Nem értek egyet a több-biztosítós modellel, mert úgy vélem, abban a rendszerben nem kapom meg a megfelelő ellátást.
Magyar László
villanyszerelő
– Annyira megcsömörlöttem a politikától és a közélettől, hogy ezzel a kérdéssel sem akarok foglalkozni. Azt gondolom, hogy a politikusok a saját érdekeik mentén tájékoztatnak bennünket, így ez a kérdés is teljesen átpolitizált. Amúgy sincsen semmilyen információm a bevezetendő rendszerről.
Nagy Júlia
felszolgáló
– Nap mint nap nézem a híreket és többször találkozom a kérdésben említett témával. Azonban bármennyire is próbálok tájékozódni, a témával kapcsolatban semmilyen konkrét információval nem rendelkezem. Nem is tudok dönteni arról, hogy jobb lesz-e ez a rendszer, vagy sem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában