Ország-világ

2007.06.18. 16:19

Óceántól óceánig

A tűzpiros, a sáfrány és a currysárga az Indiai-óceánt idézi, a Csendes-óceánt a mélykék és a zöld, a Vörös-tengerre pedig a narancs és a viola tónusok emlékeztetnek. A fenti árnyalatok az idei fürdőruhadivat legkedveltebb színei.

A legfőbb témák: a víz alatti világ, a dzsungel – a fiatalos tengerészcsíkosak, az elegáns, esti partihoz strandkendővel is viselhető díszes egyrészesek.

A mintakombinációk bátrabbak: a virágoshoz, a csíkoshoz a most olyannyira kedvelt pöttyös kiegészítőket ajánlják.

Ami az újdonságokat illeti, a bikinik jelentős része kétféle alsórésszel készül, az erősebb alkatúak a nagyobb nadrágokat válasszák. Akinek jól áll, az örülhet neki, hogy mélyebbek a lábszárkivágások. Az alakot szépítő egyrészes modellek hátkivágása zártabb, ami karcsúsít.
A legfontosabb az önbizalom. A nők legtöbbje feszeng a fürdőruhában, elégedetlen az alakjával. Van, aki a hasát takarná, más a combját.

A jó fürdőruha ugyanakkor nem biztos, hogy a legújabb trendet követi.
Az a legfontosabb, hogy jól érezze benne magát a nő – ezt felismerték már a gyártók is. Ezért azt tanácsolják, hogy a nők szánjanak időt a próbára, a jó szabású, előnyös színű, mintájú fazonra rá kell találni. Ha lehet, ne 30 fokos hőségben menjenek el vásárolni és olyan üzletet válasszanak, ahol van elég hely a kényelmes próbálásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában