Ország-világ

2007.07.10. 16:19

Holttestet találtak a Marosban Apátfalvánál

Ismeretlen személyazonosságú férfi holttestére találtak hétfőn délután a Marosban Apátfalva magasságában.

A folyóban úszó tetemre a közelben horgászók figyeltek fel. A szemlebizottság elsődleges megállapítása szerint az 50 év körüli férfi feltehetően vízbe fulladt, mely megtalálását megelőzően mintegy 10-12 órával korábban következhetett be. Az áldozat személyazonosságát ez idáig nem sikerült megállapítani.

A középkorú férfi 174 cm magas, erős testalkatú. Arca kerekded, őszbe vegyülő borostás, szeme színe zöldeskék. Haja barna, halántéktájon őszes, homloka magas, két oldalán kopaszodó. Fogazata elöl hiányos, jobb felső szemfoga hiányzik. Fekete rövidnadrág zöld-fehér-piros csíkokkal volt rajta.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyelírás alapján felismeri az elhunyt férfit, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon a 62/511-260-as számon, vagy hívja a rendőrség 107-es, illetve 112-es hívószámát. A Makói Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában