Ország-világ

2007.08.21. 16:19

A Láthatatlan, 23-ától látható

A hatodik érzék alkotóinak legújabb, lélegzetelállító thrillere ismét a természetfölötti világába viszi el a nézőket. A két valóság között játszódó történetben egy tizenéves srác reked az élők és holtak közti vékonyka határsávon.

A hatodik érzék alkotóinak legújabb, lélegzetelállító thrillere ismét a természetfölötti világába viszi el a nézőket. A két valóság között játszódó történetben egy tizenéves srác reked az élők és holtak közti vékonyka határsávon.

A fényes jövő előtt álló, végzős középiskolás Nicket (Justin Chatwin) egy este megtámadják, halálra ütlegelt testét az erdő szélén hagyva. Élet és halál közt találja magát, ahol azok várakoznak, akik még nem érték el a holtak birodalmát, de az élők számára már láthatatlanok. Innen kénytelen végignézni, ahogy édesanyja (Marcia Gay Harden) és a rendőrség kétségbeesetten kutatnak utána, s közben nem is sejti, hogy már csak néhány óra választja el attól, hogy örökre az enyészeté legyen. Egyetlen esélye az életben maradásra, ha felderíti halálának rejtélyes körülményeit, mielőtt túl késő lesz.

David S. Goyer rendező ez idáig főleg forgatókönyvíróként hallatott magáról. Olyan filmek történetét köszönhetjük neki, mint A holló, a Dark City, a Penge-trilógia (melynek utolsó részét ő rendezte) és a Mindörökké Batman. Nem férhet tehát kétség hozzá, hogy Goyer igencsak otthonosan mozog a sötét tónusú misztikus történetek világában.
Bemutató dátuma: augusztus 23.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában