Ország-világ

2007.08.02. 16:19

Elvágta a kábelt, áram nélkül maradt egy városrész

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közérdekű üzem működésének megzavarása bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget a Csongrád Megyei RFK.

Ismeretlen személy július huszadikán a délelőtti órákban Szegeden, a Belvárosi hídnál a hídtestben futó nagyfeszültségű kábelt átvágta, minek következtében Újszeged városrészben mintegy 870 lakás maradt áram nélkül fél órára.

A Szegedi Rendőrkapitányság azon személyek jelentkezését várja, akik az üggyel, illetőleg az elkövető kilétével kapcsolatban érdemi információkkal rendelkeznek.

Jelentkezni munkaidőben személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon lehet (Párizsi krt.16-22.), telefonon a 62/562-400-as szám 15-74-es mellékén, munkaidőn túl pedig hívhatják a 107-es, a 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 100.000 Ft jutalmat ajánlott fel, nevének titokban tartása mellett. Főkapitány úr a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. augusztus 2.

Gy. Mészáros Ágnes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában