Ország-világ

2008.11.30. 18:04

Gusztos szerint arcátlan Gyurcsány kijelentése

Gusztos Péter szabad demokrata országgyűlési képviselő vasárnapi blog-bejegyzésében arcátlannak nevezte Gyurcsány Ferenc kijelentését, miszerint a kormány az elmúlt fél évben a vele szembefordulókkal küzdött a reformok érdekében, illetve, hogy a költségvetés az SZDSZ szavazatai nélkül is átmegy.

Az SZDSZ-es politikus szerint "maga Gyurcsány se hiheti komolyan, hogy ő egy igazi haladó reformer, akit a nagy munka közepén elárult az SZDSZ." Gusztos Péter úgy fogalmaz: "talán viselkedhetne szerényebben is az a miniszterelnök, aki aktuális politikai túlélését a pénzügyi válságnak köszönheti, törékeny, instabil parlamenti többségét pedig a lábon megvett "független" képviselők szavazataival igyekszik biztosítani."

Gusztos szerint az SZDSZ igen szavazata a költségvetés sarokszámaira kizárólag annak szól, hogy Magyarország elkerülje a még nagyobb válságot. Így "Gyurcsány Ferenc nyert egy kis időt, kormánya pedig egy halvány esélyt arra, hogy végre cselekedjen is, ne csak beszéljen saját cselekvőképességéről."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában