Ország-világ

2010.01.30. 19:25

Fidesz: az MDF megszavazta a második Bokros-csomagot

Amiről már egy évtizede is azt hittük, hogy a múlt része, most ismét fenyegető valósággá vált, megérkezett a második Bokros-csomag, ezúttal az MDF ajándékaként, gyurcsányi csomagolásban - közölte a Fidesz azt követően, hogy az MDF elfogadta a párt programját és jóváhagyta az együttműködést az SZDSZ-szel.

Magyarország köszöni, de nem kér a második Bokros-csomagból - olvasható a Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője által jegyzett közleményben."Elég a megszorításokból, elég a Gyurcsány- és Bokros-csomagokból!" - zárul a Fidesz reagálása.

Az MDF országos választmánya szombaton fogadta el a párt választási programját és hagyta jóvá az SZDSZ-szel való együttműködést. Makay Zsolt, az országos választmány elnöke az MTI kérdésére elmondta: a választmányi tagok 43 igen, 12 nem és 14 tartózkodás mellett hagyták jóvá a budapesti választmány január 20-i döntését, mely szerint az MDF fővárosi választmánya kész együttműködni az SZDSZ fővárosi választmányával.

Bokros Lajos, a párt miniszterelnök jelöltje a sajtótájékoztatón nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort, a Fidesz elnökét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában