Ország-világ

2010.01.29. 08:13

Pornóbotrány Újpesten: Évát igazi korbáccsal ütötték

“Negyven percig vertek. Úgy éreztem, csak néhány ütés választ el a haláltól. Hibáztam, mert nem ismertem fel a megnyerő külső mögött rejtőző gonoszt". Megrendítő interjút adott a Borsnak a szadista pornófilmesek egyik áldozata.

Delmagyar.hu

Égnek a telefonvonalak az újpesti rendőrkapitányságon: tegnap újabb tíz nő jelentkezett, mert megkínozták őket a szadomazo pornófilm forgatásán. Úgy tűnik, hogy eddig féltek az áldozatok, most azonban egyre többen szedik össze bátorságukat, hogy a velük megesett borzalmakról beszéljenek. A Borsnak nyilatkozó hölgy azt kérte: sem igazi nevét, sem a fotóját ne közöljék, nevezzék őt egyszerűen csak Évának. Ő is feljelentést tett, s most attól retteg, hogy az életével fizet merészségéért.

– Igen, félek. Ezek az emberek bármire képesek – nézett ki az ablakon Éva. – Egyfolytában az utcát figyelem, lesem, hogy milyen kocsi áll meg a ház előtt. Teljesen kikészültek az idegeim.

– Egynapos, szexmentes munkát ígértek a hirdetésükben, 100 ezer forintért. Égetően szükségem volt a pénzre, úgy gondoltam: miért ne vágnék bele? A bizalmam még inkább nőtt irántuk, amikor személyesen találkoztunk. Kellemes modorú emberek, előzékenyek, szépen elmagyaráztak mindent. Csak meg kell játszanom a fájdalmat, mondták, miközben egy puha korbáccsal verést imitálnak. Hibáztam, mert nem ismertem fel a megnyerő külső mögött rejtőző gonoszt – állítja Éva, akinek a megállapodás után rettenetes pillanatokat kellett átélnie.

– Igazi korbáccsal ütöttek, negyven percen keresztül gyötörtek, úgy éreztem, csak néhány ütésre vagyok a haláltól. Hiába kértem, hogy hagyják abba, kínzóm újra és újra lesújtott. Amikor végre elengedtek, a verőember megkérdezte tőlem: jössz legközelebb?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában