Ország-világ

2014.03.18. 15:25

A toplista élén Zuschlag könyve

A könyv a megjelenést követő harmadik napon az első helyre ugrott két könyvesboltnál is.

MTI

Utánnyomják [namelink name="Szalai Vivien"] Zuschlag Jánosról szóló, a Pártházból börtönbe című portrékötetét, mert azt néhány nap alatt "szétkapkodták". Erről a könyvet kiadó Napi Gazdaság Kiadó tájékoztatta kedden az MTI-t.

A közlemény szerint "a nagy médiavisszhangot" kiváltó könyv eladási rekordokat döntött.

A kiadó közlése szerint a kötet az Alexandra és a Bookline összesített eladási listáján már a harmadik napon az első helyre ugrott, a Libri online-listáján pedig a második helyen áll.


A rendkívüli érdeklődésre tekintettel a kiadó az azonnali utánnyomás mellett döntött - közölték.

A könyv március 10-én jelent meg, és abban [namelink name="Zuschlag János"] volt szocialista országgyűlési képviselő egyebek között azt állította, miután 2004-ben lemondott a képviselőségről, 2006-ban képviselőjelöltnek választották a kiskunhalasi MSZP-ben, majd megállapodott vezető szocialista politikusokkal, hogy visszalép, és ezért ötvenmillió forintot kapott egy nejlonszatyorban.

A könyv megjelenésekor adott interjúban a börtönből nemrégiben szabadult Zuschlag János arról is beszélt, hogy amikor a [namelink name="Gyurcsány Ferenc"] vezette Gyermek, Ifjúsági és Sportminisztériumban ő "intézte" a pályázati ügyeket, volt olyan pályázat, amelynek nyernie kellett, és erről a miniszter is tudott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában