Ország-világ

2014.03.04. 14:58

Ütött a Föld Órája!

Jelenleg 1,5 Földre lenne szükség az emberiség szükségleteinek kielégítéséhez, ha nem változtatunk, 2050-re már két bolygó sem lesz elég. Csatlakozzon, mindenkire szükség van!

Az emberiség igényei jócskán meghaladják Földünk eltartóképességét, ugyanis közel 40 éve több erőforrást használunk fel, mint amennyit a bolygó biztosítani tud.

Jelenleg 1,5 Földre lenne szükségünk, és ha nem változtatunk, 2050-re már két bolygó sem lesz elég a világnépesség szükségleteinek kielégítésére.

Önnek van 60 perce a Földünkért?

Önnek van 60 perce a Földünkért?
Magyarország fogyasztása 30%-kal több, mint amennyi erőforrás hazánkban rendelkezésünkre áll. Éppen ezért mostantól nem megy nélküled, ha meg akarjuk állítani a túlfogyasztás és az éghajlatváltozás negatív folyamatát!

A WWF ezekre a problémákra hívja fel a figyelmet a világ legnagyobb

Csatlakozzon!

Csatlakozzon!civil önkéntes akciójával, a WWF Föld Órájával. Idén a WWF Magyarország energiatakarékosságra és az életmód újragondolására buzdít.

Ha már a tudatos fogyasztók táborát erősíti, vagy ha szeretne változtatni az életmódján, kapcsolja le a fényeket otthonában március 29-én 20 óra 30 perckor egy órára!

Csatlakozzon a világ legnagyobb civil önkéntes akciójához, a WWF Föld Órájához, és regisztráljon a foldoraja.hu weboldalon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában