minta

2020.06.15. 12:03

Követendő példaként említi a magyar családbarát kormányzást egy amerikai portál

A családbarát kormányzás legfrissebb eredményei az amerikai Breitbart nevű portál érdeklődését is felkeltették – közölte Novák Katalin a Facebookon.

Salgótarján, 2020. június 5. Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelõs államtitkár bemutatja a kelengyecsomag tartalmát a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban 2020. június 5-én. Kelengyecsomaggal segített hátrányos helyzetû régióban élõ családokat a kormány az ózdi, a salgótarjáni és a bátonyterenyei járásban. MTI/Komka Péter

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

„A cikkben többek között beszámolnak a gyermekvállalási kedv, a születések, illetve a házasságkötések számának emelkedéséről” – árulta el a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a közösségi oldalán, majd hozzátette:

„Komoly eredménynek tartom, hogy ma már nem csupán a magyar családok életét tudjuk érdemben javítani a családtámogatási rendszerrel, hanem külföldön is mintául szolgálnak intézkedéseink.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában