Lövöldözés

2021.02.02. 22:47

Megöltek két FBI-ügynököt egy floridai házkutatás során

Életét vesztette az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) két ügynöke és három társuk megsebesült egy véres lövöldözéssé fajult floridai házkutatás során kedden reggel.

Az FBI közlése szerint a rendvédelmi szervek házkutatást akartak tartani a Miamitól nagyjából 50 kilométerre északra található floridai Sunrise városában egy bírósági határozat alapján, amelyet a többi között gyerekek sérelmére elkövetett erőszakos bűncselekmények miatt állítottak ki. Az ügynököket azonban lövésekkel fogadták.

A gyanúsítottat, aki elbarikádozta magát otthonában, később holtan találták – közölte a The New York Times névtelenséget kérő tisztségviselőkre hivatkozva. A lap szerint halálának körülményei egyelőre nem tisztázottak.

Két FBI-ügynök lőtt sebekkel stabil állapotban kórházba került.

Hírügynökségek megjegyzik, hogy az FBI történetének egyik legvéresebb incidenséről van szó.

Az FBI honlapja szerint 1986-ban két ügynök halt meg és öten megsebesültek szolgálat teljesítés közben szintén Floridában két bankrablóval kibontakozott lövöldözésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában