Eltört a keze

2021.12.19. 13:24

Márki-Zay Pétert megműtötték, mert megsérült egy strandon

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének a keze sérült meg.

A Mandiner szerint előbb egy képes poszt jelent meg Márki-Zay Facebook oldalán, azzal a szikár bejelentéssel,hogy elmarad az élő Facebook-bejelentkezése, majd ezt törölték. Ezután megjelent egy sima szöveges poszt, immár „Kedves Barátaim!" megszólítással, néhány perc után azonban ennek is nyoma veszett.

Végül újabb Facebook bejegyzés került a helyére, amelyben Márki-Zay azt írja, hogy kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten van túl. 

Mint kiderült, szombat este egy budapesti strandfürdőbe ment a családjával, "amikor baleset ért. A hamar elvégzett orvosi vizsgálat a bal kezem egyik csontjának olyan jellegű törését állapította meg, amit operálni kellett. A műtét vasárnap reggel megtörtént, a sebész elmondása szerint rendben ment. Remélem, minél hamarabb hazaengednek Hódmezővásárhelyre. Az alkaromat január végéig kell rögzíteni, azaz az ünnepek alatt és után egy darabig marad a gipsz" - írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában