Fox News

2022.01.27. 10:01

Vasárnap este vetíti Tucker Carlson hazánkat bemutató filmjét a HírTv (videó)

A Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának módszereit leplezi le az alkotás, amelyben megszólal Orbán Viktor magyar kormányfő is.

A Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának módszereit mutatja be Tucker Carlson hamarosan látható új dokumentumfilmje. Az amerikai Fox News sztárműsorvezetője mások mellett Orbán Viktorral beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a magyar kormány által jelenleg képviselt nemzeti értékektől. Carlson tavaly nyári magyarországi látogatásán beszélt arról, hogy az amerikai társadalomban már jelentős károkat okozott a liberális érzékenyítés.

Soros György befolyása erősebb itt, Európában, mint az Egyesült Államokban. Ez a fő vadászterülete. Magyarország komoly és modern ország, amely törődik a saját állampolgáraival. Soros György itt, Magyarországon jól ismert név és márka. Magyarország nem akarja elpusztítani önmagát. (...) Soros György mindazt megtestesíti, ami nem jó ennek az országnak

– fogalmaz a magyar miniszterelnök. 

A film magyarországi bemutatója vasárnap este fél 9-től lesz a HírTv-n.

Borítókép: Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió műsorvezetője, közéleti kommentátor előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én, fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában