Narratíva

2022.03.24. 20:19

A fővárosi botrányok kapcsán bárhova nyúl az ember, Karácsony Gergely nevével találkozik

A fideszes országgyűlési képviselő úgy véli, minden fővárosi botrányban Karácsony Gergelybe botlani.

Horváth Csaba gyanúsított, Tóth Csaba mentelmi jogát a parlament felfüggesztette, felkészül Karácsony Gergely – mondta Budai Gyula a Mediaworks–Hírcentrum podcastadásában. A Narratíva című műsorban hangsúlyozta, hogy szerinte a zuglói parkolási botrány a fővárosi korrupciós ügyek lenyomata kicsiben.

A fideszes országgyűlési képviselő úgy véli, minden fővárosi botrányban Karácsony Gergelybe botlani.

A politikus a Városháza ügyben megnyilatkozó tanúról elmondta, hogy a férfi pontosan elmagyarázza, hogyan akarták eladni az ingatlant. Budai Gyula Anonymous legújabb felvételeiről úgy vélekedett, hogy az ellenzéki politikusok mély hallgatásba burkolóztak, mert vélhetően telitalálat, amiről az álarcos alak beszél. Budai Gyula egyúttal azt is kijelentette, hogy sem a zuglói parkolási ügyet, sem a Városháza-ügyet nem hagyja ellaposodni.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés rendes ülésén a Városháza Dísztermében 2022. január 26-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában