Hazugságok

2022.03.24. 20:32

Márki-Zay Péter már megsértett mindenkit, most megpróbálja letagadni (videó)

Márki-Zay Péter kényszeres hazudozó, most éppen azt hazudja, hogy nem bántott soha senkit - mondja legújabb videójában Bohár Dániel riporter. A Megafon tagja azt is kiemelte, hogy Márki-Zay újabban azzal rukkol elő, hogy ő sosem bántott meg senkit. Bohár szerint nincs olyan magyar ember, akit közvetve vagy közvetlenül ne bántott volna meg a baloldal jelöltje.

Bohár Dániel a Facebookra feltöltött videóban felhívta rá a figyelmet, hogy Márki-Zay Péter sértegette a vidéken élőket; a nőket; azokat, akik kiállnak a határvédelem és Magyarország biztonsága mellett. De megsértette azokat is, akiknek valódi segítséget jelent a rezsicsökkentés - írja az Origo.

Gyurcsány jelöltje tovább ment, és azt is kijelentette, hogy nem fog bocsánatot kérni ezekért. Bohár szerint egy egészen elképesztő ámokfutás, morális mélység ez.

Bohár szerint április 3. jó alkalom lesz arra, hogy az embere megmutassák Márki-Zay Péternek, hogy merre van az előre. 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal és maga Márki-Zay Péter is az elmúlt hónapokban folyamatosan sértegette a magyarokat, és rendre újabb és újabb társadalmi csoportot választ ki magának ellenségként. 

 

Volt már, hogy a vidéki embereket nevezte Márki-Zay tudatlannak, a rezsicsökkentés támogatóit sötétben tartott, trágyával etetett gombáknak, a Fidesz-szavazókat fogyatékosoknak és patkányoknak.

A nőkről pedig azt mondta, hogy még egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni.

Arról se feledkezzünk meg, hogy a baloldal a koronavírus-járvány eleje óta folytatja a halálkampányt, amely most újabb löketet kapott Márki-Zay Péter segítségével, aki szerint jó az, ha idős emberek halnak meg, hiszen ők inkább a Fideszre szavaznak.

 

Márki-Zay azt is sérelmezte, hogy az idősek nyugdíjprémiumot kaptak. 

Borítókép:  Márki-Zay Péter, ellenzéki miniszterelnök-jelölt Hajdúböszörményben tartott lakossági fórumot 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában