Újabb szintet léptek

2022.08.05. 17:00

Fidesz: Gyurcsány és tagozatai rémhírterjesztésbe fogtak

Gyurcsányék nem tudják elviselni, hogy a Fidesz–KDNP-kormány Európában is egyedülálló intézkedésekkel védi a családokat a háborús inflációtól és az energiaválságtól – írta a nagyobbik kormánypárt.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és tagozatai rémhírterjesztésbe fogtak, hogy hatalomhoz jussanak – reagált a Fidesz pénteken Komjáthi Imre (MSZP) sajtótájékoztatójára.

Közleményében a nagyobbik kormánypárt úgy fogalmazott,

Gyurcsány és tagozatai ma újabb szintet léptek, hogy újra hatalomra jussanak: a háborús és energia-veszélyhelyzet közepén rémhíreket terjesztenek, hogy így legyen rosszabb az országnak, pont mint a járvány alatt.

Gyurcsányék nem tudják elviselni, hogy a Fidesz–KDNP-kormány Európában is egyedülálló intézkedésekkel védi a családokat a háborús inflációtól és az energiaválságtól, mindemellett pedig mindent megtesz azért, hogy

megőrizhessük Magyarország biztonságát és működőképességét

– írták.

Komjáthi Imre, a szocialista párt elnökhelyettese pénteki online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy önmagán, így az általa használt épületeken kezdje a spórolást a kormány. Amíg nem telik a mentő- és tűzoltóautók megtankolására, addig ne hűtsék és ne fűtsék a Karmelita kolostort se – mondta az ellenzéki politikus.

Borítókép: Komjáthi Imre, az MSZP képviselője felszólal a napirend előtt az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 20-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában