Hűha

2022.11.27. 21:24

Márki-Zay bejelentette, hogy új pártot alapít

A bukott miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott, a „kiábrándult fideszeseket” szeretné megszólítani - írja a Magyar Nemzet.

Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatót tart, miután leadta szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2022. április 3-án

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

Fogunk egy pártot alapítani, ezt a polgári értékrendet fogjuk mi képviselni az immár ezt elhagyó Fidesszel ellentétben

– kezdte videóját Márki-Zay Péter. A bukott miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott: a polgári értékeket képviselő jobbközép párt pozícióját korábban a Fidesz sajátította ki magának, de szerinte ezt ma már ők nem képviselik.

Mint kifejtette: a Mindenki Magyarországa Mozgalom túl színes ahhoz, hogy kizárólag jobboldali vagy keresztény legyen. Összehasonlításképpen az Európai Néppártot hozta fel példának. Hozzátette: tájékoztatni fog arról, hogy mikor lesz a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak pártja. 

Ezt annak kapcsán mondta, hogy kiderült, majdnem dupla annyi pénzt kapott az USA-ból a baloldal, mint amennyit bevallott. Márki-Zay megköszönte a magyar titkosszolgálatnak, hogy – mint fogalmazott –„hitelesítették” őket.

Az eredeti cikket ITT olvashatják el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában