Botrány

2022.11.07. 07:26

Viselkedésével magát minősíti Ferencváros polgármestere

Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni a PestiSrácok.hu munkatársának kérdéseire.

Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

– Baranyi minősítette saját magát – reagált a Magyar Nemzetnek Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője arra, hogy az ATV péntek reggeli műsorában Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere nem volt hajlandó válaszolni a Pesti Srácok munkatársának kérdéseire, valamint ócska, fizetett propagandistának nevezte a munkáját végző újságírót.

Baranyi többek között nem válaszolt arra a kérdésre, miszerint a ferencvárosi képviselők is miért csak a médiából értesültek a kerületi önkormányzati szociális lakásban élők fűtési problémáiról, illetve arra sem, hogy a kerület miért nem tudja kifizetni a megemelkedett közüzemi számlákat. 

Gyurákovics Andrea lapunknak kifejtette: az előző testületi ülésen sem kaptak tájékoztatást a képviselők, hogy milyen probléma van ezekkel a lakásokkal. 

– Ezekből a témákból előszeretettel kihagyja a képviselőket a polgármester – hangsúlyozta Gyurákovics Andrea. Mint mondta: Budapesten 23 kerület van, mindenhol vannak önkormányzati tulajdonban, kezelésben lévő lakások, de csak két kerület jelezte, hogy ilyen problémájuk lenne. Szerinte az állhat a háttérben, hogy Baranyiék kicsúsztak a határidőből.

– Tehát nem a minisztérium, nem a közműszolgáltató MVM hibája, hanem a kerületi vezetés volt az, amely nem adta le időben a kedvezményes ellátáshoz szükséges jelentést

– vélekedett a fideszes képviselő. 

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában