25 milliós cigarettafogás Gyulánál

Összesen 25 millió forint értékű csempészett cigarettát fogtak el a vám- és pénügyőrség emberei szombatra virradó éjjel a gyulai határátkelőhelyen - tájékoztatta a Függtlen Hírügynökség a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője.

Sipos Jenő elmondta: egy német rendszámú kamion holland sofőrjével éjfélkor érkezett a határátkelőre, ahol a pénzügyőrök szúrópróbaszerűen átvizsgálták a kamionröntgennel. A papírok szerint a kamion Görögországból szállított Németországba textilárut. Az átvilágítás során azonban összesen 5450 karton külföldi eredetű cigerattát találtak a rakomány között. A VPOP munkatársai a cigarettát lefoglalták, a holland sofőrt pedig őrizetbe vették.

Körlevélben kérik, ne szervezzenek iskolai kirándulásokat fertőzött területekre
A fenntartó minisztériumok az általános iskolákat, valamint a felsőoktatási és szakképzési intézményeket kérik, tegyék meg a megfelelő óvintézkedéseket.
Van, aki már elvitte a roncsautóját
Megijedtek azok az autótulajdonosok, akik már hónapok, esetleg évek óta a szegedi parkolókban tárolják nem használt kocsijaikat, hogy megbüntetik őket, és elviszik a járművet.
A vágy megnyilvánulásait viszik színpadra a Kisszínházban – Fotók a főpróbáról
Vágy címmel három egyfelvonásos táncjátékot visz színre a Szegedi Kortárs Balett társulata pénteken este a Kisszínházban.
Március második felében rendezik a Debreceni Tavaszi Fesztivált
A zene, a képzőművészet, az irodalom és a színházművészet értékes programjai közül válogathatnak az érdeklődők.
Sarri: ez nagyon kevés a BL-hez
A Juventus játékosai is önkritikusak voltak teljesítményükkel kapcsolatban.
Csaknem 800 ezer lakást újíthatnak fel pár éven belül
A legtöbben festésre készülnek.