Hallgassa élőben!

A Dell is érdeklődik az AMD Hammer iránt

A Dell nemrégiben hivatalosan is megerősítette, hogy a vállalat komolyan mérlegeli az AMD nyolcadik generációs processzorainak felhasználását.

Amint az ismert, a világ második legnagyobb PC-gyártója története során sosem forgalmazott AMD processzorokkal szerelt számítógépeket.
Az utóbbi hónapokban számos forrásból lehetett hallani arról, hogy a Dell megvizsgálja: érdemes-e Hammer processzorokkal szerelt számítógépeket piacra dobnia. Legutóbb szeptember elején a Salomon Smith Barney egyik elemzője vetette fel, hogy a cég Hammer processzoros munkaállomások forgalmazásán is gondolkodik. Eleddig azonban a Dell nem erősítette meg ezeket az értesüléseket.

A The New York Times hétvégi számában megjelent, az Intel Itanium jövőjét firtató hosszabb cikkben azonban újságírói kérdésre válaszul Randall D. Groves, a Dell szerverekért felelős alelnöke először fejtette ki cége véleményét az AMD következő generációs processzorairól. Mint mondta: “Ez az első alkalom, hogy az AMD az alacsonyabb ár mellett más értéket is fel tud mutatni. Ezt pedig komolyan kell vennünk.” Groves hozzátette, hogy várhatóan még az év vége előtt döntenek arról, vásárolnak-e processzorokat az AMD-től vagy sem.

A spanyolok büntetőt rontottak, Lewandowski első gólja pontot ért
Mindkét csapat nyerhetett volna – a döntetlen egyiküknek sem főnyeremény.
Sokat romlott a magyar énekes állapota, az ágyban is alig tud felülni
Váratlanul sokat romlott Dobos Attila állapota, miután a szerelme magára hagyta egy kis időre.
Lochte lemarad az olimpiáról
A hatszoros olimpiai bajnok Ryan Lochte nem lesz ott a tokiói olimpián, mivel 200 méter vegyesen csak hetedikként zárt az amerikai úszók ötkarikás válogatójának pénteki napján.
Egyre több illegális bevándorló száll partra Olaszországban
Több mint 1500 migráns ért partot Olaszországban egyetlen nap alatt, többségüket Lampedusa szigetére vitték, ahol ismét problémák akadtak az elszállásolásukkal.
Hajrá Magyarország! – üzente Matteo Salvini
A jobboldal egységét hirdette szombaton Rómában utcai pártdemonstráción a Liga elnöke.
Vasárnap egy órával tovább tartanak nyitva a budapesti strandok
Mindenkinek azt javasolják, hogy előzetesen, online vásárolják meg a belépőt.