Álarcos rablók Tápén

Ismeretlen személyek december 15-én hajnalban, nem sokkal éjfél után betörtek egy tápéi családi házba és az ott lakó idős asszonyt egy székhez kötözték. A három álarcos férfi a házat nagyobb összegű készpénzt, valamint arany ékszereket.

A Szegedi Rendőrkapitányság egy december 15-én hajnalban történt csoportosan elkövetett rablás gyanúja alapján indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Az eddigi információk alapján a tettesek hárman voltak, mindannyian szemrészen kivágott símaszkot viseltek.

A bejelentést követően a rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést a bűncselekményre, az elkövetők kilétére és tartózkodási helyére, valamint az eltulajdonított tárgyakra vonatkozóan.

A csoportosan elkövetett rablás mielőbbi felderítése ügyében a Szegedi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. Aki információval rendelkezik az üggyel kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy telefonon a 62/562-400-as szám 13-46-os mellékén, munkaidőn túl pedig hívja a 107-es, a 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az elkövetők felkutatását közvetlenül elősegítő személy részére 300.000 Ft jutalmat ajánlott fel, nevének titokban tartása mellett. Főkapitány úr a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.