Ország-világ

2009.03.07. 19:16

Almássy szerint az MDF újabb lépést tett a baloldal felé

Az MDF vezetése a "Bokros csomag elfogadtatásával" újabb lépést tett a baloldal felé, mindez előkészítése a Gyurcsány Ferenc által is folyamatosan emlegetett MSZP-SZDSZ-MDF ,,Reform" koalíciónak - közölte Almássy Kornél közleményben.

Almássy Kornél szeptember végén zárták ki az MDF parlamenti frakciójából, miután visszalépett a párt elnökjelöltségétől. Október végén pedig a pártból is kizárták.

Az MDF Országos Választmánya szombati zárt ülésén elfogadta a párt elnöksége által javasolt listát az Európai Parlamenti választásokra. Eszerint a listát Bokros Lajos vezeti. Dávid Ibolya pártelnök az ülés után azt mondta, hogy a volt pénzügyminiszter neki már jelezte korábban, hogy elfogadja a listavezető szerepét.

Olajos Péter a bejelentés után azt közölte, hogy elfogadja a döntést, de már korábban is jelezte, hogy kilép az MDF-ből. Azt hogy mikor, még nem tudja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában