Hallgassa élőben!

Áprilistól újra itt a tévédíj

Az Országgyűlés elfogadta azokat a költségvetési törvényhez fűzött módosító javaslatokat, amelyeket a Pénzügyminisztérium támogatott.

A képviselők támogatták például azt a javaslatot, amelynek értelmében ha egyházi intézmény jövőre kezdi meg szociális szolgáltatás nyújtását, akkor ugyanazt a támogatást kapja, mint ha önkormányzati szervezet végezné azt.

Elfogadták azt a javaslatot is, amely szerint a személyi jövedelemadó 1 százalékát illegális hulladéklerakók felszámolására is fel lehet ajánlani.

Emellett támogatást kapott az a javaslat, hogy a 967 forintos televízió üzembentartási díjat csak áprilistól kell fizetni, addig az állam átvállalja az összeget. Az Országgyűlés 116-ról 200 millió forintra emelte a határon túli magyarok egészségügyi ellátásának támogatását.

A szavazás előtt a pénzügyminiszter azt mondta: a képviselők által a 2007-es büdzséhez benyújtott 340 módosító indítvány jelentős része nem illeszkedik a kormány gazdasági és költségvetéspolitikai célkitűzéseihez. Veres János közölte: az elutasított javaslatok többletforrást igényeltek volna, ami nem áll rendelkezésre.

Ennél ígéretesebb otthon-alapanyagot nem tudunk mutatni!
Egy állandó lakhatásra is alkalmas nyaralót kínálnak megvételre Sárgán.
Szijjártó Péter: Vera Jourová nem ebben a valóságban él – HALLGASSA MEG!
A magyar külügyminiszter szerint szégyenteljes és gyalázatos, hogy az Európai Bizottság alelnöke a koronavírus idején is a boszorkányüldözésre koncentrál, ahelyett, hogy segítene az európai embereknek.
2020 harmadik negyedévében stagnálás jellemezte a lakáspiacot
Az ingatlan.com szerint a fővárosban az átlagos négyzetméterár 690 ezer forintot tett ki.
Berkiék újabb luxuskiránduláson: nyaralás után most telelnek
A Maldív-szigetek után, a Bihari hegyekben töltik az időt.
Fiatal művészek kiállítása Hódmezővásárhelyen – Fotók a Tornyai-múzeumból
Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa Márton Solo, Interrea­lism, illetve Flash című egyéni kiállításai várják a kedvezőbb időket a vásárhelyi Tornyai János Múzeumban.
Fekvőtámaszokat nyomatnak Balin a maszkviselést megsértő turistákkal (videó)
Szokatlan büntetést alkalmaznak.